FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven AUDI A1 Sportback

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
11-2018 tot heden
70
95
Hatchback
07-2018 tot heden
85
116
Hatchback
09-2018 tot heden
110
150
Hatchback
09-2018 tot heden
147
200
Hatchback

Remschijven AUDI A1 Sportback

Last van piepen?

Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check. High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk.

Remschijven voor uw AUDI A1 Sportback

Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. De juiste remschijven en remblokken op een auto geven de juiste remweg. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Veiligheid staat voorop bij de productie. Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer.

Geventileerde remschijven

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI past. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWMGMITSUBISHIPLYMOUTHPONTIAC. Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen.