FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Limousine (8VS, 8VM) 400PK
Bouwjaar 04-2017 - heden

Remschijven AUDI A3 Limousine (8VS, 8VM)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

De beste Remschijven achterzijde

Last van piepen?

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn. Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden.

Massieve remschijven

Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren. Verminderde stop afstand die rechtstreeks leiden tot een groter risico op een ongeval. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden.

Goedkope remschijven AUDI A3 Limousine (8VS, 8VM)

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI. Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.