FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Limousine (8VS, 8VM) S3 quattro 310PK
Bouwjaar 06-2016 - heden

Remschijven AUDI A3 Limousine (8VS, 8VM) S3 quattro

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

De beste Remschijven voorzijde
De beste Remschijven achterzijde

Last van piepen?

Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Massieve remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTASUBARULOTUSCHEVROLETPLYMOUTHISUZU. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, ABS en Brembo Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI A3 Limousine (8VS, 8VM) S3 quattro komen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI A3 Limousine (8VS, 8VM) past.

Goedkope remschijven AUDI

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Versleten remdelen kun je niet voorkomen. Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden. De minimale dikte mag niet overschreden worden.