FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven AUDI A6 Allroad

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven AUDI A6 Allroad

Geventileerde remschijven

Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg. Wij controleren altijd bij de AUDI A6 Allroad dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Schijven die geperforeerd zijn kunnen beter warmte afvoeren.

Last van piepen?

Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. BrakeMax remschijven geven tot wel 30% meer remvermogen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf.

Remschijven voor uw auto

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De juiste materialen moet men gebruiken bij monteren. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.