Facebook

Remschijven AUDI A6 Avant

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-2019 tot heden
120
163
Stationwagen
05-2018 tot heden
150
204
Stationwagen
08-2018 tot heden
180
245
Stationwagen

Remschijven AUDI A6 Avant

Geventileerde remschijven

Haarscheuren komen veelvuldig voor bij schijfremmen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wij controleren altijd bij de AUDI A6 Avant dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een remsysteem heeft altijd meerdere componenten.

Remschijven voor uw AUDI

Trekt de auto naar links? Of trekt de auto naar rechts? Het voertuig moet altijd in een rechte lijn afremmen. Als het rempedaal in word gedrukt dan komt er remvloeistof door de leiding heen. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven.

Last van piepen?

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Dit geeft over het algemeen een schurend geluid. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Schijven die geperforeerd zijn kunnen beter warmte afvoeren.