FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven AUDI A7 Sportback

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven AUDI A7 Sportback

Last van piepen?

Wij controleren altijd bij de AUDI A7 Sportback dealer of de onderdelen passen op uw auto. De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto. Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI past.

Geventileerde remschijven

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Remschijven voor uw auto

De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.