FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven AUDI E-TRON Sportback

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-2019 tot heden
300
408
Terreinwagen gesloten

Remschijven AUDI E-TRON Sportback

Geventileerde remschijven

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Remvloeistof komt veelal vrij bij monteren van remslangen en tangen.

Last van piepen?

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Fading ontstaat als je je remmen flink gebruikt hebt en je remschijven oververhit raken. Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn.

Remschijven voor uw AUDI E-TRON Sportback

Dit geeft over het algemeen een schurend geluid. Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt. Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray.

Producten