Facebook

Remschijven AUDI Q3 Sportback

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-2019 tot heden
294
400
Terreinwagen gesloten

Remschijven AUDI Q3 Sportback

Last van piepen?

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. Een auto remschijf mag nooit trillen. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%.

Remschijven voor uw AUDI Q3 Sportback

Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI. Je kunt bij ons betalen via AfterPay, MisterCash, overboeking en PayPal

Geventileerde remschijven

Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. RDW toegelaten voertuigen moeten altijd de juiste remmen hebben. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Producten