Remschijven AUDI TT Roadster (8J9)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Massieve remschijven

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg.

Last van piepen?

Elektrisch remmen wordt de toekomst. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, Textar, Zimmermann, Rofren, ATE en Bendix Elke AUDI TT Roadster (8J9) heeft een eigen VIN-nummer. Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Goedkope remschijven AUDI

De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.