FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven BMW 02 Cabriolet (E10)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
12-1967 tot 10-1971
63
86
Cabriolet
05-1971 tot 07-1975
74
100
Cabriolet

Remschijven BMW 02 Cabriolet (E10)

Geventileerde remschijven

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem. Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen. Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Remschijven voor uw BMW 02 Cabriolet (E10)

Elke BMW heeft een eigen VIN-nummer. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Last van piepen?

De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODANISSANTOYOTASSANGYONG. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Producten