FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven BMW 1600 GT Coupé

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-1967 tot 05-1969
77
105
Coupé

Remschijven BMW 1600 GT Coupé

Geventileerde remschijven

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie.

Remschijven voor uw BMW 1600 GT Coupé

Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDAPONTIACSUBARUDAEWOODODGE. Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie. Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen in remdelen? Groothandelsprijzen voor remmen vind u bij RemOnderdelen. Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf.

Last van piepen?

Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn. Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven. De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten. Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg.