FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven BMW 2 Active Tourer (F45)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven BMW 2 Active Tourer (F45)

Last van piepen?

Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden. De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW 2 Active Tourer (F45) komen. Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten. Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten.

Geventileerde remschijven

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Remschijven voor uw BMW

Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Producten