FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven BMW 2 Active Tourer Van (F45)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
07-2014 tot heden
110
150
Bestelwagen/Bus
03-2018 tot heden
103
140
Bestelwagen/Bus
11-2014 tot heden
140
190
Bestelwagen/Bus

Remschijven BMW 2 Active Tourer Van (F45)

Geventileerde remschijven

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren.

Last van piepen?

Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd. Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven. Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW 2 Active Tourer Van (F45) past. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW komen.

Remschijven voor uw auto

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Monteren van BrakeMax houd de kosten laag. Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven. Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd.

Producten