FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven BMW 2 Gran Tourer Van (F46)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
07-2014 tot heden
110
150
Bestelwagen/Bus
03-2018 tot heden
103
140
Bestelwagen/Bus
07-2014 tot heden
140
190
Bestelwagen/Bus

Remschijven BMW 2 Gran Tourer Van (F46)

Geventileerde remschijven

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Elektrisch remmen wordt de toekomst. Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERLINCOLNSSANGYONGJEEPMITSUBISHI. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Remschijven voor uw BMW 2 Gran Tourer Van (F46)

Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW past.

Last van piepen?

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Een achteras met schijven heeft ook remblokken. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten.

Producten