FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven BMW 3 Touring Van (G21)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
11-2019 tot heden
275
374
Bestelwagen/Bus

Remschijven BMW 3 Touring Van (G21)

Geventileerde remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW 3 Touring Van (G21) komen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Haarscheuren komen veelvuldig voor bij schijfremmen. Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW past.

Remschijven voor uw auto

Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Last van piepen?

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Over de remschijf zit een remklauw, deze zit gemonteerd op bv de veerpoot, hierin bevinden zich de remblokken die samen met de remschijf zorgen voor frictie, waardoor de auto tot stilstand komt. De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen. Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven.