Facebook

Remschijven BMW 7 (E65, E66, E67)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven BMW 7 (E65, E66, E67)

Geventileerde remschijven

Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen in remdelen? Groothandelsprijzen voor remmen vind u bij RemOnderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPLOTUSSSANGYONG. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen.

Remschijven voor uw BMW 7 (E65, E66, E67)

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW past. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring. Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen.

Last van piepen?

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren. Als u zelf de remschijven van uw uw auto gaat vervangen is het verstandig om eerst te kijken of wij deze op voorraad hebben. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De meeste moderne auto's hebben schijfremmen op de voorwielen, en sommige hebben schijfremmen op alle vier de wielen.

Producten