Facebook

Remschijven BMW 7 (F01, F02, F03, F04)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven BMW 7 (F01, F02, F03, F04)

Remschijven voor uw BMW 7 (F01, F02, F03, F04)

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem. Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check. Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid. Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn.

Last van piepen?

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Elke BMW heeft een eigen VIN-nummer. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Geventileerde remschijven

Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Je kunt bij ons betalen via overboeking, Creditcard, MisterCash en PayPal