FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven BMW 8 Coupé (G15, F92)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
07-2019 tot heden
441
600
Coupé

Remschijven BMW 8 Coupé (G15, F92)

Last van piepen?

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven. Als het rempedaal in word gedrukt dan komt er remvloeistof door de leiding heen.

Remschijven voor uw BMW 8 Coupé (G15, F92)

Wij controleren altijd bij de BMW dealer of de onderdelen passen op uw auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Gietijzer komt minder veel voor als component. Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem.

Geventileerde remschijven

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Je kunt bij ons betalen via PayPal, Creditcard en overboeking Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. De staat van de remmen van uw auto zijn heel belangrijk, controleer dit tijdig! Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.