Facebook

Remschijven BMW 8 Gran Coupe (G16, F93)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven BMW 8 Gran Coupe (G16, F93)

Remschijven voor uw BMW 8 Gran Coupe (G16, F93)

Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten. Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Last van piepen?

Groeven in de remdelen verlengen de remweg vaak. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DSINFINITISUBARULDVIVECOMG. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Geventileerde remschijven

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven. Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen.