FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven BMW X5 Van (G05)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
11-2019 tot heden
195
265
Bestelwagen/Bus
11-2019 tot heden
250
340
Bestelwagen/Bus

Remschijven BMW X5 Van (G05)

Last van piepen?

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW X5 Van (G05) past. Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd. Hier noemen we vooruitstrevende remfabrikanten zoals.

Remschijven voor uw BMW

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit.

Geventileerde remschijven

Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking.