Facebook

Remschijven BMW Z1 Roadster

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
06-1988 tot 06-1991
125
170
Cabriolet

Remschijven BMW Z1 Roadster

Geventileerde remschijven

Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven. Wij controleren altijd bij de BMW Z1 Roadster dealer of de onderdelen passen op uw auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid.

Last van piepen?

Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANSKODADODGEPONTIAC. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Remschijven voor uw BMW

Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking. Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken. Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Producten