FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven BMW Z4 Roadster (G29)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
11-2018 tot heden
250
340
Cabriolet

Remschijven BMW Z4 Roadster (G29)

Remschijven voor uw BMW Z4 Roadster (G29)

Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. De productie van remschijven is complex. Als het rempedaal in word gedrukt dan komt er remvloeistof door de leiding heen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Geventileerde remschijven

Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Schijven die geperforeerd zijn kunnen beter warmte afvoeren. De minimale dikte mag niet overschreden worden.

Last van piepen?

Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Een nieuwe set remschijven kopen gaat bij RemDiscounter.nl heel simpel. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..