FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven BMW Z8 Roadster (E52)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-2000 tot 12-2003
294
400
Cabriolet

Remschijven BMW Z8 Roadster (E52)

Geventileerde remschijven

Elke BMW Z8 Roadster (E52) heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDBMWDAIMLER. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte.

Remschijven voor uw BMW

Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten. Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Remmen van een auto is afhankelijk van de schijven.

Last van piepen?

Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Veiligheid is een vereiste als men remmen produceert. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.