Facebook

Remschijven CHEVROLET

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Voor welk model CHEVROLET?

Remschijven CHEVROLET

Remschijven voor uw CHEVROLET

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Geventileerde remschijven

Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Remmen van een auto is afhankelijk van de schijven.

Last van piepen?

Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven. Remschijf fabrikanten zoals BREMBO hebben eigen gieterijen. Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven. U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie.