FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven CHEVROLET

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Goedkope remschijven CHEVROLET

Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De volgende kwaliteiten bieden wij aan: Originele (ABS) De premium (Brembo) of de sport schijven (Brakemax). Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage.

Last van piepen?

Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven. Een schijf kan ook verschillende bout-gaten en diameters hebben.

Massieve remschijven

Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. De productie van remschijven is complex. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIALEXUSMINICITROEN. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.