Facebook

Remschijven DS

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven DS

Remschijven voor uw DS

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Last van piepen?

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTDAIHATSUMINIDACIAMG. Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem.

Geventileerde remschijven

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Remonderdelen die samenwerken met de schijven.