Facebook

Remschijven LAMBORGHINI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven LAMBORGHINI

Geventileerde remschijven

Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten.

Last van piepen?

Wij controleren altijd bij de LAMBORGHINI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Dit zijn de belangrijkste auto onderdelen van een voertuig en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis.

Remschijven voor uw auto

Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.