FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven LAND ROVER

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Last van piepen?

Wij controleren altijd bij de LAND ROVER dealer of de onderdelen passen op uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. De minimale dikte mag niet overschreden worden. Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem.

Massieve remschijven

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem.

Goedkope remschijven auto

Rijden op een glad wegdek zal het abs systeem ook laten werken tijdens het remmen. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn. High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.