FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven MERCEDES-BENZ

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20. Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Massieve remschijven

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor.

Last van piepen?

Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Een korte remweg wordt bepaald door de conditie van blokken en schijf. Hier noemen we vooruitstrevende remfabrikanten zoals. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Remmen van een auto is afhankelijk van de schijven.