Facebook

Remschijven MERCEDES-BENZ 100 Bestelwagen (631)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ 100 Bestelwagen (631)

Geventileerde remschijven

Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn. Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Last van piepen?

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Te goedkope remonderdelen voldoen vaak niet aan de veiligheidseisen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Voorkomen is altijd beter dan genezen.

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ 100 Bestelwagen (631)

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen.