FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ 100 Bus (631)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ 100 Bus (631)

Geventileerde remschijven

Elke MERCEDES-BENZ 100 Bus (631) heeft een eigen VIN-nummer. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Fading ontstaat als je je remmen flink gebruikt hebt en je remschijven oververhit raken. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk.

Last van piepen?

Hoe groter de schijf hoe meer remvermogen. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Versleten remdelen kun je niet voorkomen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen.

Remschijven voor uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDJAGUARCHEVROLETLANCIA. Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd. Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie. Autobedrijven monteren vaak blokken en schijven. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen.