FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ 190 (W201)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ 190 (W201)

Last van piepen?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit.

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ 190 (W201)

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ.

Geventileerde remschijven

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Dit geeft over het algemeen een schurend geluid.