Facebook

Remschijven MERCEDES-BENZ /8 Coupé (W114)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ /8 Coupé (W114)

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ /8 Coupé (W114)

Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Last van piepen?

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden. Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn.

Geventileerde remschijven

Monteren van BrakeMax houd de kosten laag. Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden. Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie.