FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ /8 (W114)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
06-1972 tot 11-1976
118
160
Sedan

Remschijven MERCEDES-BENZ /8 (W114)

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ /8 (W114)

Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wanneer het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt krijg je een piepend bijgeluid. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

Geventileerde remschijven

Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn. Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd.

Last van piepen?

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd. Je kunt bij ons betalen via MisterCash, AfterPay en overboeking Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren.