FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ /8 (W115)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ /8 (W115)

Geventileerde remschijven

Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ /8 (W115). Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo.

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Fading ontstaat als je je remmen flink gebruikt hebt en je remschijven oververhit raken.

Last van piepen?

Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen. Remschijf fabrikanten zoals BREMBO hebben eigen gieterijen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DSMAZDANISSANHYUNDAIROVER. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.