FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W168)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W168)

Last van piepen?

Remschijf fabrikanten zoals BREMBO hebben eigen gieterijen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W168).

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Geventileerde remschijven

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWINFINITIDSKIAPLYMOUTH.

Producten