FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W169)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W169)

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W169)

Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg. Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELSKODAMAZDADAIMLERPORSCHEDACIA. Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt. Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem.

Geventileerde remschijven

Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven.

Last van piepen?

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken.

Producten