FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C204)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C204)

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C204)

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINIFIATLDV. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Geventileerde remschijven

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten. De casting moet uitwerken na het giet proces .

Last van piepen?

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem. Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen. Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.A613.51
158,99
378,56
incl. BTW

Remschijven achterzijde Brembo premium
Artikelnr: 08.A612.41
73,13
192,45
incl. BTW