FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C205)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C205)

Last van piepen?

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Een nieuwe set remschijven kopen gaat bij RemDiscounter.nl heel simpel. Elektrisch remmen wordt de toekomst. Elke MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C205) heeft een eigen VIN-nummer. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Geventileerde remschijven

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Remschijven voor uw auto

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERTESLACHEVROLETSEATLOTUS.

Producten
Remschijven achterzijde Brembo premium
Artikelnr: 08.D530.13
163,57
430,44
incl. BTW