FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (CL203)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (CL203)

Last van piepen?

Elke MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (CL203) heeft een eigen VIN-nummer. Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De meeste moderne auto's hebben schijfremmen op de voorwielen, en sommige hebben schijfremmen op alle vier de wielen. Wrijving ontstaat tijdens het remmen hier ontstaan veel krachten bij.

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Geventileerde remschijven

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem. Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden.

Producten