Facebook

Remschijven MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S202)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S202)

Last van piepen?

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd. Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop.

Geventileerde remschijven

Je stuur of rempedaal trilt als je remt dit kan een teken zijn van kromme remdelen. De juiste materialen moet men gebruiken bij monteren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S202). Hoe groter de schijf hoe meer remvermogen.

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken.

Producten