FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S204)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S204)

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S204)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOLINCOLNSUZUKI. Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Last van piepen?

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Geventileerde remschijven

Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.A736.11
90,85
239,07
incl. BTW

Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.A736.11
90,85
239,07
incl. BTW

Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.A736.11
90,85
239,07
incl. BTW