FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205)

Geventileerde remschijven

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205)

Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Een remsysteem heeft altijd meerdere componenten. Fading ontstaat als je je remmen flink gebruikt hebt en je remschijven oververhit raken.

Last van piepen?

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERFORDCHEVROLETNISSANSKODA. Snelle auto,s hebben een grotere diameter schijven.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.D526.13
219,16
592,31
incl. BTW