FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W202)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W202)

Last van piepen?

Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem. De meeste moderne auto's hebben schijfremmen op de voorwielen, en sommige hebben schijfremmen op alle vier de wielen. Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren. Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W202)

Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Een auto die trilt duidt vaak op een remprobleem wat opgelost moet worden. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Geventileerde remschijven

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Een korte remweg wordt bepaald door de conditie van blokken en schijf. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor.

Producten
Remschijven achterzijde Brembo premium
Artikelnr: 08.4738.21
53,22
147,82
incl. BTW

Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.7808.11
118,53
275,65
incl. BTW