Facebook

Remschijven MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W203)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W203)

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W203)

Hoe groter de schijf hoe meer remvermogen. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Last van piepen?

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven. De volgende kwaliteiten bieden wij aan: Originele (ABS) De premium (Brembo) of de sport schijven (Brakemax). Een korte remweg wordt bepaald door de conditie van blokken en schijf.

Geventileerde remschijven

Je kunt bij ons betalen via MisterCash, iDeal, overboeking en Creditcard Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.8304.21
93,90
223,56
incl. BTW

Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.8411.11
78,60
182,79
incl. BTW

Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.8411.11
78,60
182,79
incl. BTW