FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W205)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W205)

Last van piepen?

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe pistons, nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen en nieuwe veren. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W205), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Geventileerde remschijven

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem. Wrijving ontstaat tijdens het remmen hier ontstaan veel krachten bij.

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATINFINITILDVLINCOLN.

Producten
Remschijven achterzijde Brembo premium
Artikelnr: 08.D530.13
163,57
430,44
incl. BTW

Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.D527.23
361,31
1.129,08
incl. BTW