Facebook

Remschijven MERCEDES-BENZ CABRIOLET (A124)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ CABRIOLET (A124)

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ CABRIOLET (A124)

Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen. Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. Autobedrijven monteren vaak blokken en schijven.

Last van piepen?

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Geventileerde remschijven

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. Een auto remschijf mag nooit trillen.