FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ CABRIOLET (W111)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven MERCEDES-BENZ CABRIOLET (W111)

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ CABRIOLET (W111)

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Het merk ABS is de originele kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen. Veiligheid staat voorop bij de productie. De casting moet uitwerken na het giet proces .

Last van piepen?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHFIATBEDFORDKIA.

Geventileerde remschijven

Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray. Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden. Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.