FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ CITAN Bestelwagen (415)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven MERCEDES-BENZ CITAN Bestelwagen (415)

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ CITAN Bestelwagen (415)

Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De juiste remschijven en remblokken op een auto geven de juiste remweg. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Last van piepen?

Een remsysteem heeft altijd meerdere componenten. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFHYUNDAIVOLVOMITSUBISHI. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo

Geventileerde remschijven

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn. Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken. Een auto remschijf mag nooit trillen.

Producten