FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ CITAN Combi (415)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
06-2013 tot heden
84
114
Stationwagen

Remschijven MERCEDES-BENZ CITAN Combi (415)

Geventileerde remschijven

Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren. Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Last van piepen?

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSUAUDISEATLAMBORGHINI. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Snelle auto,s hebben een grotere diameter schijven. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Elke MERCEDES-BENZ CITAN Combi (415) heeft een eigen VIN-nummer.

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen.

Producten