FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven MERCEDES-BENZ CITAN Mixto (415)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
06-2013 tot heden
81
110
Bestelwagen/Bus

Remschijven MERCEDES-BENZ CITAN Mixto (415)

Last van piepen?

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De staat van de remmen van uw auto zijn heel belangrijk, controleer dit tijdig! Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Remschijven voor uw MERCEDES-BENZ CITAN Mixto (415)

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten.

Geventileerde remschijven

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen.

Producten